Download: ftp://slamaci@147.32.8.168/ heslo viz u tohoto příspěvku - vybrané věci (včetně titulků) i RapidShare

Fórum překladatelské skupiny ZDE
Profil překladatelské skupiny ZDE

Aktualizace:

25.5.2012 --> titulky k Hellsing OAV 9
24.5.2013 --> titulky k Hellsing OAV 10
11.11.2013 --> titulky k Dragon Ball Z 1-16
04.10.2014 --> beta titulky k One Piece movie 9 [yibis] - do titulky-beta sekce na našem FTP

neděle 5. srpna 2018

Chrámy a krámy

DEN 28, úterý 31. 7. 2018

Dnešní dopoledne věnujeme balení. Nakoupili jsme toho opravdu dost - pro představu: oficiálním zvířecím maskotem našeho balení je narval.

Kolem poledne vyrážíme k blízké svatyni. Měl jsem představu, že bych chtěl znovu navštívit chrám Sensódži a suvenýrovou uličku v jeho blízkosti, jenže jsem si spletl název, a tak jsme s Tomášem skončili u svatyně Sendžu. A tak jsme si aspoň zašli do blízké velké stojenovky, kde jsme mohli koupit všechno, co by se ještě mohlo hodit jako suvenýr.

Vrátili jsme se na pokoj a kolem třetí jsme se vydali na další kolo střetu s chrámem Sensódži. Po cestě k němu jsme se kdovíjak ocitli v uličce plné krámků s noži. Bohužel, nože tu sice byly velice kvalitní, ale zároveň neskutečně drahé, s cenami, které se pohybovaly v desetitisících. Převážně jenů, ale někdy i korun. Kupovat takový nůž opravdu nemá smysl, pokud nejste vyloženě profesionální řezník, kuchař nebo sériový vrah.

Nakonec jsme chrám Sensódži našli. Podíval jsem se i dovnitř, ale jen těsně před zavírací hodinou. Suvenýrovou uličku, na kterou jsem se tolik těšil, jsme jen letmo proběhli a ani jsme nic nekoupili. Spěchali jsme do Akihabary, kde jsme opět jednou měli sraz s Liborem. Opět jsme prošli nějaký ten obchod s figurkami a jinými parafernáliemi, a pak jsme se vydali na večeři do KFC, protože většina z nás už nemá hotovost a je odkázaná jen na karty. Nakonec jsme se postupně vydali spát - naše poslední noc v Japonsku.

Žádné komentáře: