Download: ftp://slamaci@147.32.8.168/ heslo viz u tohoto příspěvku - vybrané věci (včetně titulků) i RapidShare

Fórum překladatelské skupiny ZDE
Profil překladatelské skupiny ZDE

Aktualizace:

25.5.2012 --> titulky k Hellsing OAV 9
24.5.2013 --> titulky k Hellsing OAV 10
11.11.2013 --> titulky k Dragon Ball Z 1-16
04.10.2014 --> beta titulky k One Piece movie 9 [yibis] - do titulky-beta sekce na našem FTP

úterý 11. září 2007

Jak se dostat na naše FTP

Pro vystavování našich enkódů a titulků jsme získali prostor na jednom FTP serveru. Našemu poskytovateli (Prasátko) tímto děkuji.


Nutné je přihlašovací jméno "slamaci" a heslo. Heslo je jméno druhého člena a šermíře z posádky Slamákových pirátů psané malými písmeny a se zdvojeným "r". Upřesním, že to jméno začíná na "zo", končí na "ro" a má celkem 4 písmena, po zdvojení "r" je to pak 5 písmen.

Proč heslo? Protože by to stahovali i lidi, kteří neumí česky a také by to prolezl google, čímž by se hodně zvýšil traffic.

Download: ftp://slamaci@147.32.8.168/

!!! HLAVNĚ NIKDE NEUVÁDĚJTE ADRESU TOHOTO FTP VE TVARU
FTP : // USERNAME:PASSWORD @ ADRESA_SERVERU !!!
Náš poskytoval ftp prostoru opravdu nepotřebuje, aby odsud stahovali lidi z celého světa, až to proleze google!

10 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

som veľmi rád že ste prožili dragonball, ale zaujímalo by ma kde si stiahnuť tú verziu, ktorá sedí na vaše titulky, hľadal som všade možne a nič som nenašiel

Anonymní řekl(a)...

Moc prosím. Chci vidět další díly one piece. :( je to skvělý seriál. čekám na titulky od 131 výš. a každý den od ledna se dívám jestli náhodou ještě nejsou :( aspon třeba 2 díly za týden. bylo by to luxusní. ale díky za tuhle práci co děláte.

Anonymní řekl(a)...

Můžu se zeptat? K One Piece movie jsou i titulky že? Boužel mě se to ve VLC playeru nezobrazuje.. prosím poraďte jak je zapnout prošmejdila jsem cele nastavení a nic :(

OP_Fanda řekl(a)...

nechteli byste přeložit vic OP filmu? byl bych moc rad a určite bych nebyl sam

Anonymní řekl(a)...

zdravim ale nejde se mi na to vase stahovani titulku pripojit,a to sem to zkousel dostkrat... tak bych byl rad kdyby mi nekdo pomohl nebo poradil kde delam chybu(mam zajem o titulky k ranme)

muj mail je kdyztak: stryja5@seznam.cz

Spock řekl(a)...

S FTP serverem je aktuálně problém, řeší se to, kdy to bude nemůžu slíbit. Jinak snad všechny naše titulky jsou ke stažení na http://anime.akihabara.cz/ (jen u starších nahrání nejsou uložená jména souborů) a zabalený adresář s titulky z našeho FTP je nahraný na RapidShare (viz http://www.slamaci.cz/2008/08/nae-releasy-na-rapidshare.html). Pokud chceš konkrétně titulky k seriálu Ranma 1/2 tak máš asi nejlepší si stáhnout ty naše titulky z RapidShare - momentálně platný odkaz je: http://rapidshare.com/files/331958358/Slamaci-titulky-20100108.rar.html

Anonymní řekl(a)...

aj keď dávam správne meno aj heslo, stále mi to po loadingu vyhadzuje tú istú stránku s prihlasovacím menom a heslom...?

Spock řekl(a)...

Momentálně jsou s FTP nějaké potíže, prosíme o trpělivost.

Spock řekl(a)...

FTP je opět přístupné, přičemž je ale změněné heslo - info o hesle jsem přepsal přímo ve článku.

Pro záznam, info o předchozím hesle:
--------
Heslo je jméno hlavního hrdiny anime, v kterém naše fansubová skupina nalezla inspiraci pro své pojmenování, napsané malými písmeny. Napovím, že to anime je One Piece, a jméno hlavního hrdiny začíná na písmeno "L" a má 5 písmen (tímto jsem zároveň upřesnil, že jsem neměl na mysli jeho celé jméno), pozor heslo pište malými písmeny.
--------

Všimněte si, že to bereme postupně ;-)

Heslo je teď jméno druhého člena Slamákových pirátů, i když lehce modifikované zdvojením "r".

Anonymní řekl(a)...

a přeložit ještě nějake op film??