Download: ftp://slamaci@147.32.8.168/ heslo viz u tohoto příspěvku - vybrané věci (včetně titulků) i RapidShare

Fórum překladatelské skupiny ZDE
Profil překladatelské skupiny ZDE

Aktualizace:

25.5.2012 --> titulky k Hellsing OAV 9
24.5.2013 --> titulky k Hellsing OAV 10
11.11.2013 --> titulky k Dragon Ball Z 1-16
04.10.2014 --> beta titulky k One Piece movie 9 [yibis] - do titulky-beta sekce na našem FTP

neděle 5. srpna 2018

V jednom kuse něco

DEN 26, neděle 29. 7. 2018

Ráno opět vyrážíme na bleší trh. Tentokrát jsme Karla mazaně poslali napřed, aby zjistil, zda se tentokrát koná. Koná. A tak tam vyrážíme a prohlížíme si místní výprodeje. Je tu k dispozici spousta věcí za velice příznivé ceny - zvlášť pro nás, kterým se už krátí pobyt a nemají už tolik hotovosti. Karel s Lukášem si kupují pěkný kožený kufr, který bohužel ihned zaplňují.

Potom vyrážím s Tomášem do blízkého akvária Šinagawa, které je asi kilometr cesty přes park. Vstupné je lidové (na akvarijní poměry) a i když to tu není velké, k dispozici je slušná řádka věcí včetně hejna sépií a výstavy nahožábrých plžů.

S Karlem a Lukášem se setkáváme u Tokijské věže. Tento televizní vysílač z roku 1958 má výšku 333 metrů a my vyjíždíme na hlavní vyhlídkovou plochu ve výšce 150 m. Je odsud docela pěkný výhled na Tokio, ale rád bych ještě vyzkoušel podstatně vyšší Skytree.

V Tokijské věži je také zábavní park věnovaný naší oblíbené sérii One Piece. Koupili jsme si kombinovaný lístek, abychom se tam dostali, což nebylo levné. Zas tak moc mě to nenadchlo - říkám si, že asi na tyhle věci nejsem typ. Hlasitá světla a jasné zvuky mě vyvádějí z míry a zdejší hry se zdají být dělané tak, aby je člověk mohl snadno skoro, ale ne úplně vyhrát, a to mě strašlivě deprimuje. Mám pocit, jako by se mi tu všichni za mými zády smáli kvůli mé neschopnosti. Nemám jinou možnost než umrtvit své emoce a nějak to přetrpět. One Piece je stále jedna z mých oblíbených sérií, ale ne díky tomuto parku - to rozhodně ne.

I přesto jsme tu vydrželi až téměř do zavírací hodiny, která je v deset večer. Směřujeme domů; zbývající čas v Japonsku máme volnější, tak uvidíme, co se stane.

Žádné komentáře: