Download: ftp://slamaci@147.32.8.168/ heslo viz u tohoto příspěvku - vybrané věci (včetně titulků) i RapidShare

Fórum překladatelské skupiny ZDE
Profil překladatelské skupiny ZDE

Aktualizace:

25.5.2012 --> titulky k Hellsing OAV 9
24.5.2013 --> titulky k Hellsing OAV 10
11.11.2013 --> titulky k Dragon Ball Z 1-16
04.10.2014 --> beta titulky k One Piece movie 9 [yibis] - do titulky-beta sekce na našem FTP

neděle 12. dubna 2009

Zpráva o stavu projektů, duben 2009

Po roce a půl přišel čas se znovu podívat na naše projekty.


Dokončeno:
Kenichi - hotovo všech 50 epizod
Dilbert - hotovo všech 30 epizod

Dragon Ball
V minulém souhrnu jsme byli u epizody 80 původní série Dragon Ball. Nyní je už hotová epizoda 137 Dragon Ball Z. Ačkoli se zdálo, že Dragon Ball je už minulostí, začaly se objevovat nové věci: nové OAV v roce 2008, hraný film (ten asi překládat nebudeme, protože u nás bude stejně uveden), a začala nová série Dragon Ball Kai (remasterované a předabované Dragon Ball Z, které se snaží odstranit rozvláčnost originálu a více se přiblížit manze).

One Piece
Byli jsme u epizody 58, dnes jsme u epizody 167. Byla to dlouhá plavba, a ještě zdaleka nekončí. Minule jsem zmiňoval, že poslední epizoda je 323. Momentálně je to 396 a v květnu One Piece dosáhne 400 číslovaných epizod, což je opravdu výkon. Oproti dvěma filmům, které byly přeložený minule, jsou tu nyní dva další, a je hotový i druhý TV speciál. Brzy by měla přijít řada na třetí.

Nové projekty
Hunter X Hunter
Hunter X Hunter vyhrál jako projekt na přání. Hotových je zatím 5 epizod.

Urusei Yatsura
UY jsem chtěl dělat už dlouho, protože mi připadá legračnější než Ranma :) Je to opět dlouhá série s více než 200 epizodami, pokud počítáme OAV. Zatím je hotových 9 epizod.

Co z toho všeho tedy plyne? Že je toho poměrně dost uděláno takzvaně "do kapsy", a stále by se nám hodili nějací zdatní korektoři.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Koukám, že s Dragon Ball Z jste pěkně pokročili. Taky se těšim na One Piece. Jen tak dál :)

Anonymní řekl(a)...

Jééé Dragon Ball Z už tolik dílů:)vy jste nejlepší prostě:)už se vážně moc těšim až to bude přeložený;-)

mreax1899 řekl(a)...

ako pozeram tak vydim ze ste prlozili celeho Kenichiho len neviem najt titulky poradily by ste kde ich najdem a aj one piece pisete ,ze ste prelozili do casti 167 tam tiez neviem nasjt titulky

mreax1899 řekl(a)...

kukám ,že ste preložili celého Kenichiho len neviem nájsť titulky poradili by ste kde ich môžem nájsť a aj one piece píšete ,že máte do 167 časti tam tiež neviem nájsť titulky

Anonymní řekl(a)...

ahoj lidi chtel jsem se zeptat kdy to budete dávat na ftp. (hlavne kenichiho). predem dík za odpoved

Drobek87 řekl(a)...

Milý mreax1899, pokud by jsi dočetl poslední řádky v článku tak by jsi zjistil že tento stav je jen z pohledu překladatele a u nás je dlouhá cesta od přeložení k vydání, z důvodu že máme nedostatek schopných a dlouho vytrvalých lidí co udělají korekce.


Milý anonyme Kenichiho mám v plánu do konce roku uveřejnit celého. To je vše co ti mohu říct. Kdy se to začne dávat bohužel netuším ale do srpna to určitě nebude.